MATEO ZAPUŠIO USTA ZLIM JEZICIMA: Moćna poruka trenera Reala nakon plasmana u finale!

Izvor: HotSport.rs, 19.Maj.2023, 23:12

MATEO ZAPUŠIO USTA ZLIM JEZICIMA: Moćna poruka trenera Reala nakon plasmana u finale!

Veliki uspeh Madriđana u Kaunasu Senzacionalan preokret je priredio Real Madrid u polufinalu fajnal-fora Evrolige pobedom nad Barselonom. Nakon ovoga će jedan od najvećih klubova na svetu igrati finale protiv Olimpijakosa koje je na programu u nedelju. Posle trijumfa se javnosti obratio trener Real Madrida, Ćus Mateo. – Nije važno šta su drugi mislili, najvažnije ... Read more
The post MATEO ZAPUŠIO USTA ZLIM JEZICIMA: Moćna poruka trenera Reala nakon plasmana u finale! appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Ćus Mateo posle plasmana Reala u finale: Tavares je bio nezadrživ, sve manje sumnjaju u nas

Izvor: Danas, 19.Maj.2023

Do pre samo par nedelja, mediji u Španiji su tvrdili da je Ćus Mateo "otpisan". Večeras je šef struke Madriđana odveo Real u finale i omogućio priliku svom klubu da se domogne trofeja u Evroligi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.