Ljulj i Panter posle svega: Zagrljaj

Izvor: B92, 11.Maj.2023, 13:02

Ljulj i Panter posle svega: Zagrljaj

Kamera Evrolige "uhvatila "Španca i Amerikanca u najlepšem momentu čitave serije.

Na kraju, onako kako je moralo da bude posle fenomenalnog košarkaškog blokbastera - sportski i ljudski jedan drugom su čestitali na sjajnoj seriji utakmica oni čija je uloga u sudaru Partizana i Reala bila ključna.

Serhio Ljulj i Kevin Panter.

Španac, koji je provokacijom u drugoj utakmici izbacio iz ravnoteže >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizanovog Amerikanca - gotovo da su se pobili tada, te izazvao karambol i "kumovao" diskvalifikaciji Lesora i Pantera, posle "majsrtorice" bio je u totalno drugom, pomirljivom raspoloženju.

Kamere Evrolige zabeležile su trenutak zagrljaja Ljulja i Pantera posle petog meča serije i pobede Madriđana. Ništa drugo osim najvećeg poštovanja pokazali su jedan prema drugom.

Mnogim navijačima Partizana se možda neće dopasti ovaj prizor, emocije su još uvek jake, ali Panter je mekšeg srca. Oprostio je još one večeri.

Zanimljivo, tokom pete utakmice Španac i Amerikanac su slali jedan drugom pozitivne signale, osmehe, kako koji postigne koš blizu ovog drugog ili preko ruke svog čuvara. jednostavno rečeno, uživali su.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.