Lazić: Žalgiris nam je dužnik

Izvor: MozzartSport.com, 05.Jan.2017, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazić: Žalgiris nam je dužnik

"Imamo motiv", kaže Zvezdin stub odbrane za MOZZART Sport

Serija traje. Padali su u Beogradu Makabi Tel Aviv, Real Madrid i CSKA, a sada je na redu izuzetno nezgodni Žalgiris i to u gostima. Nekako, ta Zelena šuma uvek predstavlja problem crveno-belima koji su poslednji put savladali Litvance  na Božić 1999. godine.

Da li je vreme da se nešto tako ponovi ove 2017. godine, samo na Badnje veče?

Zvezda je u izuzetnoj formi. Na poslednjih 10 utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u svim takmičenjima ima osam pobeda i dva poraza (od Fenerbahčea i Olimpijakosa). Žalgiris je takođe digao formu, ima dve pobede u poslednja tri kola Evrolige, pa je i njemu porastao apetit za Top 8. Utakmicu protiv Zvezde sigurno Litvanci vide kao odličnu priliku da nastave seriju dobrih rezultata.

Jedan od sinonima snažne odbrane Dejana Radonjića je svakako Branko Lazić, a on je u kratkom razgovoru za naš sajt istakao da će crveno-beli biti veoma motivisani u Kaunasu.

"Nastavlja se težak raspored. Biće izuzetno teška utakmica s obzirom na to da ih još nijednom nismo dobili tako da idemo gore da pokušamo da zabeležimo pobedu i da nastavimo da pružamo dobre partije", rekao je Lazić.

MOZZART KVOTE ZA OVAJ MEČ

Poraz u Beogradu 2. decembra protiv Zelene šume bio je jako nezgodan. Da li crveno-beli imaju dodatni motiv da se revanširaju ekipi Šarunasa Jasikevičijusa?

"Naravno, naravno da imamo motiv. Dužnici su nam već par godina tako da idemo motivisani da pokušamo da dobijemo i da nastavimo seriju dobrih igara u Evroligi".

Lazić i ove sezone radi odličan posao u defanzivi. Ipak, ostaje skroman i ne želi da sebe stavlja u prvi plan.

"Cela ekipa igra sjajno u odbrani i to je rezultat ovako velikih razlika i dobrih utakmica na oba fronta", rekao je Lazić i dodao da je utakmica u Kaunsu jedina o kojoj igrači Zvezde razmišljaju.

Meč u Kaunasu igra se u petak od 19 časova.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.