LOŠE VESTI ZA NEDOVIĆA: Dan pred meč protiv Makabija u Evroligi lekari stopirali njegov povratak na teren

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2021, 17:22

LOŠE VESTI ZA NEDOVIĆA: Dan pred meč protiv Makabija u Evroligi lekari stopirali njegov povratak na teren

Mora da sačeka.

Ipak ne može. Pokušao je Nemanja Nedović da se stavi na raspolaganje treneru Pedulakisu, ali moraće još da sačeka na povratak u redove Panatinaikosa.

PSŽ je razneo Barselonu na Kap Nou sa 4:1 i ostalo mu je da večeras (21.00) završi posao na Parku prinčeva. Ali viđali smo ranijiih godina čudesne rasplete dvoboja ove dve ekipe. Sada je ista kvota na keca i dvojku – 2,65, a kvota na GG3+ je 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za PSŽ – Barselona.

Kako navodi Jurohups, srpski bek neće moći da igra protiv Makabija, u četvrtak, 11. marta. Posle povrede lista noge, pokušao je da trenira s ekipom, ali nije izdržao do kraja.

Inače, Nedović je najefikasniji igrač "zelenih", sa 16.7 poena u proseku. Njegov izostanak bi trebao da ide na ruku gostima, koji još imaju kakve-takve šanse u borbi za plej-of. Trenutno imaju skor od 11 pobeda i 15 poraza, ali i dve odložene utakmice.

Podsetimo, Nedović je povredio list na treningu, 3. februara, zbog čega je propustio četiri meča. U tom periodu "zeleni" su pobedili najvećeg rivala, Olimpijakos, i doživeli tri vezana poraza (Aba, Barselona, Bajern).
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POKUŠEVSKI NA VRHU LISTE: Srpski as i najmlađi košarkaš u NBA ligi NAJBOLJI BLOKER među novajlijama

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2021

Jak prosek....Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski najbolji je bloker NBA lige među novajlijama, kada su u pitanju blokade po utakmici...PSŽ je razneo Barselonu na Kap Nou sa 4:1 i ostalo mu je da večeras (21.00) završi posao na Parku prinčeva. Ali viđali smo ranijiih godina čudesne rasplete...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.