LITVANAC BESAN POSLE PORAZA U BEOGRADU: Ovo je sramota za Evroligu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2023, 09:47

LITVANAC BESAN POSLE PORAZA U BEOGRADU: Ovo je sramota za Evroligu

Partizan je slavio posle produžetka u 12. kolu Evrolige.

Košarkaši Monaka nezadovoljni su napustili beogradsku Arenu u utorak uveče. Izgubili su posle produžetka od Partizana sa 89:85 u 12. kolu Evrolige, a sudijske odluke su nervirale sve prisutne, pa je tako i centar tima iz Kneževine Donatas Motejunas bio besan posle utakmice.

- Šta da kažem, sve je rečeno. Ne znam, ovo je sramota za Evroligu. Ono što se dešava sada je sramota za Evroligu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nikada u svojoj karijeri nisam pričao o sudijama i lošim odlukama. Ali, ovde su bile jedna za drugom. Znate... Imali smo utakmicu kod kuće i bila je slična situacija. i prijavili smo osam situacija. Zanima me kakav će izveštaj sada biti. Ovo je sramota za takmičenje - rekao je Motejunas.

Monako je doživeo peti poraz u sezoni, pa gubi korak za vrhom tabele, a već u petak gostuje Žalgirisu.

- Ovo moramo da zaboravimo što je pre moguće. U Kaunasu je nova utakmica je nova priča. Oni igraju čvrsto kod kuće i neće biti lako. Takođe, imaju i publiku na sovjoj strani. Pokušaćemo da sredimo misli što je pre moguće - zaključio je Litvanac.

EVROLIGA 12. KOLO

Utorak:

Efes - Panatinaikos 71:68

Alba - Žalgiris 64:62

Olimpijakos - Real 71:77

Bajern - Milano 91:84 (pp)

Partizan - Monako 89:85 (pp)

Sreda:

Asvel - Makabi (20.15)

Baskonija - Fenerbahče (20.30)

Valensija - Crvena zvezda (20.30)

Virtus - Barselona (20.30)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.