LEGENDA EVROLIGE PALI VATRU: Partizan može na fajnal-for, Željko zna kako

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 18:52

LEGENDA EVROLIGE PALI VATRU: Partizan može na fajnal-for, Željko zna kako

Majk Batist veruje u crno-bele.

On je jedan od igrača koje je Željko Obradović načinio legendama Evrolige. Američki centar Majk Batist, nekadašnja velika uzdanica Panatinaikosa, oduševljen je partijama Partizana u ovogodišnjem ciklusu elitnog kluspkog takmičenja Starog kontinenta.

- Partizan je pronašao ritam. U prvom delu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sezone nisu igrali svoju najbolju košarku. Uočili su prednosti i slabosti u igri. Pronašli su šta im je bilo potrebno kako bi bili u poziciji da pobeđuju i sada su jedan od timova u najboljoj formi u Evropi. Podigli su se sa 12. mesta na poziciju koja vodi u plej-of. Mislim da će ući u Top 8 i to je velika stvar. Sa Obradovićevim povratkom će doći i do povratka titula u Partizanrekao je Batist zaBasketballSphere.

Bivši as “zelenih” je jasan.

- Smatram da će Partizan ući u četvrtfinale sa veoma dobrim šansama da se plasira i na F4. Dosta toga zavisi i od protivnika koji će im zapasti u plej-ofu. Kada imate Obradovića na svojoj strani, znajte da imate velikog takmičara koji će sjajno pripremiti tim za najvažnije utakmice. Sve je moguće, verujem da imaju velike šanse da se nađu u doigravanju, ali i na F4 – konstatovao je Batist koji je osvojio tri puta Evroligu sa atinskim klubom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.