Izvor: RTS, 23.Mar.2021, 12:44

Kvalifikacije za juniorsku Evroligu od petka u Beogradu

Crvena zvezda i ove godine organizator je tradicionalnog kvalifikacionog juniorskog turnira Evrolige ”Adidas Next Generation Tournament “Marko Ivković”.
Ovaj turnir održava se 10. put u nizu u organizaciji Evrolige i KK Crvena zvezda mts. Tokom predstojećeg >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vikenda, od petka do nedelje (26.3. - 28.3) za mesto na završnom turniru u Kelnu, i trofej pobednika boriće se ekipe Makabija iz Tel Aviva, Kluža, Partizana, Cedevita Olimpije, Mege, Budućnosti, Lokomotive Kuban i domaćina i organizatora turnira Crvene zvezde.

Svi mečevi na predstojećem turniru igraće se u hali FMP Arena, ovoga puta bez obzira na veliko interesovanje, bez publike zbog pandemije Covid-19 i uz poštovanje svih mera i protokola Vlade Republike Srbije.
Crvena zvezda se i ove godine potrudila da uz saradnju sa Republikom Srbijom, gradom Beogradom, i svojim partnerima obezbedi najbolje moguće uslove za održavanje turnira i u okolnostima pandemije.
Ekipe su podeljene u dve grupe. U grupi A nalaze se ekipe Makabija, Kluža, Partizana i Crvene zvezde, dok se u grupi B nalaze ekipe Mege, Budućnosti, Lokomotive Kuban i Cedevita Olimpije.
Turnir u petak zvanično otvaraju u 10 časova ekipe Crvene zvezde i rumunskog Kluža, dok je nakon dvodnevnih borbi za plasman na tabeli po grupama, nedelja rezervisana za utakmice koje će odrediti konačan plasman i pobednika turnira. Finalni meč igra se od 20 časova.
Takođe, tradicionalno u pauzi između utakmice za treće mesto i velikog finala, održaće se takmičenje u brzom šutiranju trojki i zakucavanju.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVO IZDANJE ANGT TURNRA OD PETKA: Juniori Zvezde, Partizana i Mege u borbi za plasman na završni turnir Evrolige

Izvor: HotSport.rs, 23.Mar.2021

KK Crvena zvezda i ove godine organizator je tradicionalnog kvalifikacionog juniorskog turnira Evrolige +Adidas Next Generation Tournament - 'Marko Ivković''.. The post NOVO IZDANJE ANGT TURNRA OD PETKA: Juniori Zvezde, Partizana i Mege u borbi za plasman na završni turnir Evrolige appeared first on...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.