Kuzmić: Ulazim u ritam; Braun: Evroliga slična koledž košarci

Izvor: RTS, 01.Nov.2019, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuzmić: Ulazim u ritam; Braun: Evroliga slična koledž košarci

Ognjen Kuzmić rekao je posle pobede Crvene zvezde nad Himkijem da ekipa već treba da se okrene obavezama u ABA ligi. Košarkaši Crvene zvezde ubedljivim trijumfom nad Himkijem od 90:78 (28:22, 22:19, 30:15, 10:22) u Beogradu prekinuli su niz od tri uzastopna poraza u Evroligi.
Kuzmić je zabeležio prvi trijumf po povratku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa duge pauze nakon saobraćajne nesreće i istakao je da se postepeno vraća u formu.

"Srećan sam što smo pobedili. To je to, idemo dalje, u nedelju je nova utakmica", rekao je Kuzmić i prokomentarisao svoju fizičku spremu.
"Mnogo toga se izdešavalo. Ulazim u ritam, utakmicu po utakmicu... Na treninzima se osećam odlično i sigurno je da mi to mnogo znači."
Lorenco Braun je timu pomogao sa 10 poena i sedam asistencija, a po okončanju utakmice uporedio je evropsku košarku sa američkom.
"Postoji razlika, malo me podseća na koledž košarku u Americi, ali su ovde mnogo bolji igrači. Fizički je takođe mnogo teže. To je otprilike to, publika je slična, malo glasnija i bilo mi je potrebno malo vremena da se adaptiram, ali su mi momci pomogli", dodao je Braun.

Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.