Kralj Pireja sada je i kralj asistencija

Izvor: RTS, 30.Mar.2018, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kralj Pireja sada je i kralj asistencija


Olimpijakos gostuje u Malagi kod ekipe Unikahe u meču 29. kola Evrolige. Nije izvesno ko će pobediti na meču u Španiji, ali jeste već sada poznato da je u pitanju istorijski meč. Vasilis Spanulis postao je najbolji asistent Evrolige sa 1.256 kompletiranih završnih dodavanja. Uoči ovog meča bilo mu je potrebno da tri puta asistira saigračima, a on je to uradio četiri puta.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Spanulis piše istoriju " najbolji asistent u istoriji Evrolige

Izvor: B92, 30.Mar.2018

Vasilis Spanulis, košarkaš Olimpijakosa, ispisao je istoriju Evrolige pošto je na meču sa Unikahom postao najbolji asistent ovog takmičenja. Dijamantidis je sada drugi sa 1250 asistencija, dok je treći srpski košarkaš Miloš Teodosić sa 1126 uspešnih dodavanja.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.