Kostić ubacio 25p – Zvezda se porazom oprostila od turnira Evrolige

Izvor: B92, 02.Mar.2024, 17:49

Kostić ubacio 25p – Zvezda se porazom oprostila od turnira Evrolige

Juniori Crvene zvezde poraženi su u poslednjem kolu grupe A kvalifikacionog turnira Evrolige u "Pioniru".

Crveno-beli izgubili su od „Next Generation“ tima, koji predvodi Peteri Koponen, rezultatom 80:69.

Zvezda je na taj način turnir završila sa skorom 1-2, baš kao i "Next Generation" i Makabi Tel Aviv. Armani (3-0) je ranije obezbedio finale.

Crveno-beli su na ovom meču imali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vođstvo samo na samom startu susreta, nakon čega je gostujuća ekipa preuzela primat.

Imao je beogradski tim šansu u trećem kvartalu da preokrene tok, nije uspeo, tako da je ubrzo usledila kazna i rival je otišao na +18, čime je prelomio susret.

Najbolji kod Zvezde je bio Andrej Kostić sa 25 poena, osam skokova i pet ukradenih lopti.

Dvocifreni su bili još Andrej Lučić sa 12 poena, šest skokova i četiri asistencije, dok je Stefan Marjanović ubacio 11 poena.

Kod "Next Generation" tima najefikasniji je bio Neoklis Avdalas sa 14 poena, dok su Imran Suljanović i Timoteuš Sternicki postigli po 12.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.