Kokošov stiže u Istanbul i odmah dovodi Srbina! (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2020, 22:07

Kokošov stiže u Istanbul i odmah dovodi Srbina! (foto)

Selektor naše reprezentacije bi uskoro trebalo da preuzme klupu turskog tima.

Kako smo preneli juče, Igor Kokoškov je blizu klupe Fenerbahčea.

Klub iz Istanbula je najpre hteo Šarunasa Jasikevičijusa, ali je Litvanac odabrao Barselonu, pa je doneta iznenadna odluka da umesto Željka Obradovića u Fener stigne još jedan srpski stručnjak.

Biće to sjajna prilika za Kokoškova da svoje trenersko umeće pokaže i u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Evroligi, a kako prenosi turski novinar Jagiz Sabunčuoglu, prvo pojačanje novog trenera Fenerbahčea mogao bi da bude bivši košarkaš Partizana Vanja Marinković.

Pisalo se i ranije o ovoj opciji, a onda se u priču umešao i Zenit, ali je jasno da su Fener i Kokoškov primamljivija opcija za srpskog košarkaša.

Videćemo kako će se ova priča završiti, čini se da je Marinković na slatkim mukama, a jasno je da i pored ne tako dobre sezone u dresu Valensije mnogi klubovi i dalje vide ogroman potencijal u bivšem košarkašu Partizana.

ÖZEL | Fenerbahçe Beko, Vanja Marinković’e resmi teklif yaptı.

— Yağız Sabuncuoğlu (@yagosabuncuoglu) July 3, 2020
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POSLE ŽOCA KANAL: Nakon odlaska Srbina sa klupe klubovi nisu uspevali da ponove njegove rezultate (VIDEO)

Izvor: Kurir, 04.Jul.2020, 11:13

Igor Kokoškov će naslediti Željka Obradovića na klupi Fenerbahčea, ali sudeći po tradiciji, čeka ga vruća klupa.  

Nastavak na Kurir...

Gotova priča, Fenerbahče ima novog trenera!

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2020

Kako se govorilo prethodnih dana, Igor Kokoškov sešće na klupu Fenerbahčea...Igor Kokoškov je novi trener Fenerbahčea...To je objavio i Fenerbahče, srpski stručnjak će naslediti Željka Obradovića pošto je potpisao ugovor na tri godine...Željkova era je trajala sedam godina, sada je red na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.