Izvor: MozzartSport.com, 16.Apr.2021, 17:09

Kokoškov u problemu: Sedmoro zaraženih u Feneru pred derbi sa Efesom i početak plej-ofa Evrolige

Virus korona desetkovao sastav iz Istanbula pred najvažniji deo sezone

Pre samo par dana Fenerbahče je obelodanio da je pet članova kluba zaraženo virusom korona. Obavljena su nova testiranja, posle kojih su otkrivena još dva pozitivna slučaja. Kako prenosi turski novinar Ismail Šenol, pet igrača je pozitivno na virus korona, ali prema poslednjim informacijama gradski derbi sa Efesom (19.00) će se uprkos svemu ipak odigrati.

19.00: (5,50) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Fenerbahče (20,0) Efes (1,17)

Mučili su se gotovo svi klubovi iz Evrolige sa virusom korona, ali kada se činilo da se situacija smiruje, nastao je veliki problem u redovima sastava koji sa klupe predvodi Igor Kokoškov. Iako nema informacija o tome koji igrači su zaraženi, više će biti poznato kroz par sati, kada košarkaši Fenerbahčea budu ukrstili koplja sa ekipom Anadolu Efesa u velikom derbiju turskog prvenstva, kako nije doneta odluka o odlaganju utakmice uprkos problematičnoj situaciji u redovima drugoplasiranog tima Super lige. Na dva kola do kraja regularnog dela sezone puleni Ergina Atamana su obezbedili prvo mesto na tabeli pred plej-of, ali Fenerbahče nije siguran na drugom mestu, kako Pinar Karšijaka ima samo trijumf manje.

Po svemu sudeći Fener će desetkovan morati da otpočne i plej-of Evrolige, gde se u prvom meču četvrtfinalne serije 21. aprila sastaje sa moskovskim CSKA, ukoliko ne bude donešena odluka o odlaganju susreta. Da bi se tako nešto i definitivno dogodilo Kokoškov bi za gostovanje u glavnom gradu Rusije morao da ima manje od osam raspoloživih igrača, što u ovom trenutku nije slučaj. Još uvek se čeka na odluku Evrolige.

Klub je u zvaničnom saopštenju istakao da su svi pozitivni članovi već u izolaciji i procesu oporavka.

Bilgilendirme

???? https://t.co/rN65pCfhUq pic.twitter.com/zEt9Wj3fjf

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Coronavirus

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Kokoškov u problemu: Sedmoro zaraženih u Feneru, odložen derbi sa Efesom

Izvor: MozzartSport.com, 16.Apr.2021

Virus korona desetkovao sastav iz Istanbula pred najvažniji deo sezone..Pre samo par dana Fenerbahče je obelodanio da je pet članova kluba zaraženo virusom korona. Obavljena su nova testiranja, posle kojih su otkrivena još dva pozitivna slučaja. Kako prenosi turski novinar Ismail Šenol, pet igrača...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.