Kodi Miler-Mekintajer tripl-dablom do MVP priznanja

Izvor: B92, 10.Feb.2024, 14:58

Kodi Miler-Mekintajer tripl-dablom do MVP priznanja

Košarkaš Baskonije Kodi Miler Mekintajer proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) 26. kola Evrolige.

Miler Mekintajer je predvodio Baskoniju do pobede na domaćem terenu protiv Asvela (94:80).

On je oborio rekord Evrolige sa 20 asistencija, a upisao je i 11 poena i 11 skokova što mu je donelo indeks korisnosti 42.

Iza košarkaša Baskonije po učinku, sa indeksom 32, slede Šejn Larkin iz Efesa, Vejd Boldvin iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Makabija i Jago dos Santos iz Crvene zvezde.

Larkin je predvodio Efes do pobede protiv Makabija (105:91) sa 22 poena, šest asistencija i četiri skoka, dok je Boldvin na istoj utakmici upisao 26 poena i pet asistencija.

Jago Dos Santos je postigao 21 poen, uz 14 asistencija i tri skoka u porazu crveno-belih od Žalgirisa (91:93).

Listu najboljih u ovom kolu kompletiraju košarkaši Milana Nikola Mirotić i Šavon Šilds koji su u pobedi protiv Real Madrida (81:76) sakupili po 29 indeksnih poena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.