Ko je mama, a ko tata? Teo ili Nando?

Izvor: MozzartSport.com, 11.Nov.2016, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je mama, a ko tata? Teo ili Nando?

Kada vam to kaže trener Real Madrida, onda je sve jasno...

Košarkaška Evropa s nestrpljenjem čeka večerašnji okrpšaj CSKA i Real Madrida u šestom kolu Evrolige. Možda i najatraktivniji okršaj od početka najkvalitetnijeg kontinentalnog takmičenja.

CSKA je jedina neporažena ekipa do sada, a Real Madrid uz Fenerbahče jedan od najozbiljnijih izazivača za tron na kome se nalaze Armejci. Uostalom, Madriđani su jedni uz Fener koji imaju samo jedan poraz >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u pet mečeva. Zbog svega toga i gomile kvalitetnih igrača koji će se naći večeras na parketu u Moskvi, ovaj duel izaziva veliku pažnju.

Kvote za CSKA - Real Madrid

Jasno je Špancima da najveća opasnost preti od možda i dvojice najboljih evropskih koašarkaša u ovom trenutku - Miloša Teodosića i Nanda De Koloa. Sbin i Francuz su prošle sezone vodili Armejce do evropske krune, a i u odbrani titule su prve perjanice Itudisovog tima.

Kako će Kraljevići zaustaviti fenomenalne bekove ruskog kluba? Zanimljiv odgovor je dao Realov trener Pablo Laso

“Kada igrate protiv dvojice najkompletnijih igrača, bilo bi veoma glupo izdvojiti jednog od njih dvojice. Svi znamo da se jako teško odbraniti od njih dvojice. Ako u tome i uspete, rizikujete da se razigra ostatak ekipe. Oni su toliko kompletni irgači da je nemoguće izdvojiti jednog od njih. To je kao kada vas pitaju da li više volite mamu ili tatu”, rekao je Laso.

Laso ne može da odluči, ali što se nas tiče, prilično smo sigurni ko je trentno “tata” evropske košarke…

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.