Kej Si Rivers u Evroligi!? I to baš pred duel sa Zvezdom... (foto)

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2019, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Kej Si'' Rivers u Evroligi!? I to baš pred duel sa Zvezdom... (foto)

Bivši košarkaš Crvene zvezde pred novim unosnim angažmanom.

Poznati litvanski košarkaški novinar Donatas Urbonas večeras je lansirao zanimljivu informaciju, koju su potom preneli i brojni portali širom Evrope.

Prema njegovim saznanjima, doskorašnji bek Crvene zvezde ''Kej Si'' Rivers mogao bi narednih dana da se preseli u redove litvanskog evroligaša Žalgirisa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Rivers je letos iz Zvezde prešao u španski Betis, ali teško je odoleti zovu Evrolige.

Naime, Urbonas otkriva da je Žalgiris blizu razlaza sa aktuelnim plejmejkerom Aleksom Perezom, a da je Rivers jedan od kandidata da ga nasledi u ekipi iz Kaunasa.

Rivers ima 32 godine i bogatu karijeru širom Evrope, gde je pre Zvezde branio boje Reala, Bajerna, Himkija, Virtusa, Lokomotive Kubanj, Panatinaikosa... Sa Realom je 2015. osvojio i titulu prvaka Evrope.

Podsetimo, Žalgiris već 21. novembra dočekuje Crvenu zvezdu, ali teško da bi do tada ovaj transfer mogao dabuderealizovan.

-

Zalgiris Kaunas most likely will part ways with PG Alex Perez, according to sources. I'm hearing KC Rivers is one of the candidates to replace him.

— Donatas Urbonas (@Urbodo) November 18, 2019
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Litvanija,   Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.