Izvor: Piplmetar.rs, 09.Apr.2023, 02:38

Karakter Majka Džejmsa

Ponašanje Majka Džejmsa teško je opravdati. Sećate se sukoba sa Sašom Obradovićem u Beogradu, juče nove ružne scene, želeo je da „popriča“ sa svojim trenerom, ali ga je sklonio pomoćnik Manušar Markoišvili. Ono što se konstatuje je da je talenat Džejmsa neverovatan, jedan je od najboljih strelaca u istoriji Evrolige.
„Ali, sve ostalo je upitno, njegov odnos, pristup, kada mu ne ide više se raspravlja sa sudijama nego što igra, prigovara treneru, ne igra odbranu“, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << tvrde navijači Monaka, ali i košarkaška javnost. 
Teško je dovoditi u pitanje zasluge čoveka koji je najbolji strelac tima, ali i uz sve individualne uspehe, Džejms nije osvojio najbitinije trofeje ni sa CSKA, ni sa Panatinaikosom, ni kada je bio u Milanu. Ove sezone igra sa dosta oscilacija, ali treba ipak reći da kada je on na svom nivou Monako pobeđuje. Sa te strane, ima najveće zasluge, ali je pitanje, uz sve napred izrečeno kako to utiče na duh ekipe. Mnogi su mišljenja da Monako ima fantastične igrače, ali da u jednom broju mečeva nisu delovali kao tim, da nema hemije. 
Sve to jasno nije tema o kojoj se raspravlja kada si četvrti u Evroligi, prošle godine su na utakmicu bili od fajnal-fora, ali Obradović mora mnogo toga da hendluje sa Džejmsom. 
Bez njega ne može, sa njim je baš teško, pričamo o mentalnom aspektu Amerikanca. 
Sinoć je asistencijama vratio tim u igru, ali sa druge strane je izgubio pet lopti, plus Monako je bolje delovao kada ga je Saša Obradović „hladio“. 
Navijači Partizana prizivaju ovog fantastičnog individualca sledeće sezone, naravno da je to samo želja, ali bilo bi interesantno videti da li bi ga jedan drugi Obradović, Željko obuzdao. 
To verovatno ne bi bilo prijatno za gledanje…
Énième illustration de l’attitude honteuse de Mike James qui ne comprend donc rien…
Il ne parle qu’à l’assistant Manuchar Markoishvili (ancien joueur) et fait péter un plomb à son coach avec des petits mots…
C’est ridicule pic.twitter.com/Lv814Xv6sw
— B

Opširnije
Izvor: Sportske NET


Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.