Kalinić o osećanjima prema Zvezdi: Sledeće pitanje

Izvor: B92, 11.Nov.2023, 00:41

Kalinić o osećanjima prema Zvezdi: Sledeće pitanje

Košarkaš Barselone Nikola Kalinć izneo je svoje viđenje meča s crvenom zvezdom u Evroligi.

Barselona je na svom trenu pobedila crveno-bele 86:81 u 7. kolu elitnog takmičenja.

"Evroligaška utakmica, nema šta nego će da bude teško. Neozbiljno smo odigrali u trenucima kada smo imali vođstvo, to nam se dešava već više puta ove godine. Mislim da treba da prelomimo utakmicu, da završimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mirno i igramo do kraja, da razmišljamo, unapredimo", rekao je Kalinič srpskim novinarima u Barseloni.

Kao bivšeg igrača Zvezde, novinari su ga pitali kako se oseća kada igra protiv bivšeg kluba.



"Sledeće pitanje",
rekao je Kalinić, a potom uporedio je tim Zvezde iz ove i prošle sezone.

"Sigurno da ima mnogo više igrača koji su imena, koji su talentovani, u karijerama, ta konekcija između bekova. To je ono na šta treba da se fokusiraju. Teodosić razigrava celu ekipu, teško je igrati, dobili smo, ali ne raduje nas što je bilo tako".

Govorio je i o igri svog tima.



"Opuštanje je bilo, mislili smo da će druga ekipa da odustane, da odemo kući. Ali nema razloga za to, svi se bore, svi gledaju da se vrate u utakmicu, trude se da budu disciplinovaniji", r
ekao je Kalinić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"MA HAJMO SLEDEĆE": Kalinić odgovorom o Zvezdi ŠOKIRAO Zvezdaše!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2023

Ovo je malo ko očekivao....Ekipa Crvene zvezde jako tesno je poražena u Barseloni protiv istoimene ekipe, mada su imali svoje šanse u završnih deset minuta igre. Ipak, domaći tim je na kraju izašao kao pobednik - 86:81. Posle meča, za srpske medije pričao je Nikola Kalinić, koji je rekao da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.