Kakav dan za Podgoričane! Nije samo Bitadze, stiže i Partizanova želja!

Izvor: Sportske.net, 20.Dec.2018, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav dan za Podgoričane! Nije samo Bitadze, stiže i Partizanova želja!

Dok ekipa Aleksandra Džikića vodi borbu sa Fenerbahčeom u 14. kolu Evrolige, stigla je još jedna sjajna vest za navijače aktuelnog šampiona ABA lige.

''Tektonske'' potrese u ABA ligi izazvala je danas uprava Budućnosti, imajući u vidu pojačanja koje je uspela da angažuje.

Najpre je tokom prepodneva stigla iznenađujuća vest da najbolji košarkaš Mega Bemaksa, sjajni gruzijski centar Goga Bitadze prelazi u Budućnost, što je nešto kasnije i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zvanično potvrđeno, kako iz Mege, tako i iz podgoričkog kluba.

U suprotnom smeru otišao je Zoran Nikolić, koji će u nastavku sezone braniti boje Mege, ali to nije sve kada su u pitanju transferi u redovima šampiona ABA lige.

Naime, večeras je ''Sportando'' preneo svoja najnovija saznanja da je Budućnost postigla dogovor sa bekom Cedevite Džejmsom Belom, koji se nedavno pominjao i kao potencijalno pojačanje Partizana.

Očigledno, Podgoričani su bili konkretniji, a baš kao i Bitadze, Bel će dobiti priliku da sezonu nastavi u Evroligi.

Još uvek se čeka na zvaničnu potvrdu, ali kako sada stvari stoje, Partizan će pojačanje morati da traži na nekom drugom mestu.

Bel je ove sezone u dresu Cedevite prosečno beležio 15.2 poena u ABA ligi, odnosno 10.9 poena u Evrokupu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ma, šta je ovo, ljudi, Budućnost sad hoće i dvostrukog NBA šampiona?! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Dec.2018

Vesti iz Podgorice danas odjekuju širom Evrope!..Sudeći po onome što se danas dešava u Podgorici, ekipa Budućnosti će u 2019. godinu ući znatno pojačana, sa jasno izraženim ambicijama da na proleće odbrani titulu u ABA ligi i drugi put uzastopno zaigra u evropskoj eliti...Mladi gruzijski centar...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.