KALINIĆ: Ne možeš sa 60 poena da pobediš u polufinalu Evrolige

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2023, 10:24

KALINIĆ: Ne možeš sa 60 poena da pobediš u polufinalu Evrolige

Srpski reprezentativac nije uulazio u igru u poslednjoj četvrtini.

Košarkšai Barsleone ponovo su kao i prošle sezone na fajnal foru zaustavljeni u polufinalu poštol ih je savladao Real Madrid sa 78:66.

Barselo je protiv Real šutnual čak 39 puta za tri pkena, a pogodila je 13 puta, a Nikola Kalinić koji nije uopšte ulazio u igru u poslednjoj četvrtini, a meč je završio sa šest poena ističe da se na taj način ne može pobediti Real.

- Pokušali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo da ih pobedimo samo trojkama i rezultat je svega 66 poena. Nismo uspeli da pronađemo način da uđemo u reket i nadtrčimo ih. Dobro, imaju Tavaresa, ali jednostavno ne možeš sa 60 poena pobediti u polufinalu Evrolige – kratko je prokomentarisao Kalinić.

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.