KAKVA LUDOST: Čelnici Evrolige imaju NEBULOZAN plan, evo šta će biti sa Zvezdom i Partizanom

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2020, 18:04

KAKVA LUDOST: Čelnici Evrolige imaju NEBULOZAN plan, evo šta će biti sa Zvezdom i Partizanom

Neverovatna ideja.

Čelnici Evrolige imaju plan kako bi mogli da završe regularan deo sezone u elitnom klupskom takmičenju. Kako piše španski “El Pais” ideja je da se preostali deo sezone, dakle 78 utakmica, odigra u jednom gradu u kojoj postoje dve adekvatne dovrane.

Sezona bi se u tom slučaju završila za pet nedelja,a pre nastavka sezone, klubovi bi dobili po dve sedmice za pripreme.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Gradovi kandidati za domaćinstvo specifičnog turnira su Istanbul, Atina i Moskva. Nije poznato kakva je ideja za Evrokup, gde je Partizan izborio najbolju startnu poziciju uoči plej-ofa, ali bi scenario mogao da bude identičan.

Pogledajte rezultate

Jedno je sigurno, kako stoje stvari sa pandemijom korona virusa u Evropi, veliko je pitanje da li će sezona moći uopšte da se okonča.

Players, coaches, staffs would need to report to their teams in three days, have mandatory two-week self-isolation, start a two-week preseason and then resume season.

Cities where the season could be completed, according to El Pais: Istanbul or Moscow or Athens https://t.co/RhQVG3xxhc

— Emiliano Carchia (@Carchia) April 2, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.