KAD AKO NE SAD Anđušić se stavio na raspolaganje: Spreman sam da popunim cipele Kevina Pantera

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 15:20

KAD AKO NE SAD Anđušić se stavio na raspolaganje: "Spreman sam da popunim cipele Kevina Pantera"

Grobari prizivaju njegovu vrhunsku partiju.

Košarkaši Partizana u utorak od 20.30 časova u "Štark Areni" igraju treću utakmicu Top 8 faze Evrolige protiv Real Madrida, gde bi im pobeda obezbedila plasman na Fajnal for u Kaunasu.

Na terenu neće biti Kevina Pantera i Matijasa Lesora, koji su suspendovani posle tuče sa druge utakmice.

Moraće neko da odmeni Kevina Pantera u liderskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ulozi, a kao takav nudi se Danilo Anđušić, koji kaže da će ekipa morati da razmišlja kao da je rezultat u seriji nerešen.

- Najvažnija utakmica u sezoni, imamo prednost od 2:0, lepa je prilika, ali nećemo smeti da se opustimo nijednog trenutka. Kao što je Panter rekao pre tog prvog meča, treba da imamo "majndset" kao da smo u minusu, da je nerešeno, jer tako imamo motivaciju i želju da pružimo još jednu dobru partiju i ostvarimo pobedu. Očekuje nas težak meč, oni će se boriti, imaju sjajan roster od 18 igrača gde svako može da doprinese. Neće podići belu zastavicu, gledaće da seriju vrate u Madrid. Moramo da budemo maksimalno fokusirani.

Sve ulaznice su rasprodate, očekuje se rekordna podrška.

- To je sjajna stvar što je organizovano gledanje, ta euforija je neverovatna, motiviše nas da damo više od maksimuma. Daje nam vetar u leđa, to nam godi i prija, daćemo sve od sebe da već sutra obradujemo navijače i plasiramo se na Fajnal for. Čeka nas veliki broj navijača, biće sjajna atmosfera, uživaćemo i truditi da dođemo do pobede.

Nema promena u pripremi za meč, sve se radi isto kao i do sada.

- Radimo kao do sada, naravno da se to oseća u vazduhu, treniramo vredno, tako smo radili cele sezone i u dobrim i u lošim vremenima. Isti pristup imamo ovog jutra, kao za svaku drugu utakmicu. Kada ostvarimo cilj, onda će biti lakše.

Atmosfera u ekipi je sjajna, što se moglo primetiti i na treningu.

- Pa možda može tako da se kaže. Imamo sjajnu atmosferu cele godine. Kad je bilo teško, bili smo zajedno, to se vidi, to vide i navijači i svi koji nas prate. Zato pravimo ovakve rezultate. Ne bih rekao da je to dodatno uticalo, ali takve stvari ne treba da se dešavaju na košarkaškim terenima.

Da li je Danilo spreman da uskoči u cipele Kevina Pantera i povuče ekipu ka pobedi?

- Jesam, ne bih bio ovde da nisam.

Koliko molbi je dobijao Anđušić za ulaznice u poslednje tri sedmice?

- Imao sam ih i previše, zadnje tri nedelje se dosta priča o tome, svi bi da dođu na utakmicu i naravno da nam je drago što je tako. Arena da prima 50.000 ljudi, toliko bi došlo. Voleo bih da možemo svima da udovoljimo, ali to je nemoguće. Žao mi je zbog svih koji sutra neće biti tu, verujem da će biti spektakl. Ti koji budu će uživati.

I kako bez Pantera i Lesora na terenu?

- Biće teško, oni su lideri cele sezone, vuku nas i daju to što daju tokom cele sezone, pokazuju takve igre. Sigurno je da će biti teško, ne smemo da razmišljamo u tom smeru, nego da damo sve od sebe, bili oni tu ili ne. Verujem da možemo da ostvarimo cilj i da nam se oni vrate što pre.

Da li je Danilo ikada igrao u meču o kojem priča bukvalno čitava Evropa?

- Iskreno nisam imao do sada. Prošle godine sam sa Monakom bio na korak do plej-ofa. To je bilo nešto neverovatno, ovo se nikada nije desilo u istoriji. Baš je lepo biti deo svega ovoga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poznate sudije za treći meč Partizana i Reala: Ukrajinac glavni sa pištaljkom

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 01.Maj.2023

Evroliga je dan ranije objavila delegiranje za meč Sve oči uprte su u “Štark Arenu” gde će se u utorak od 20.30 časova odigrati treći meč Top 8 serije između Partizana i Reala, gde pobeda crno-belima donosi plasman na Fajnal for u Kaunas. Posle tuče koja je obeležila drugu utakmicu u...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Hanga: Utakmica na život i smrt

Izvor: B92, 01.Maj.2023

Košarkaši Partizana igraju treću utakmicu plej-ofa Evrolige protiv Real Madrida u utorak od 20.30 u Štark areni...Crno-beli posle prve dve utakmice vode sa 2:0 i potrebna im je još samo jedna pobeda kako bi se plasirali na fajnal-for Evrolige...Košarkaši Reala su u veoma teškoj situaciji, a nadu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.