Jović novi rekorder Evrolige!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Nov.2015, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jović novi rekorder Evrolige!

Slava pripada Nikoli Rebiću i Marku Simonoviću, junacima velike pobede Zvezde u Minhenu protiv Bajerna, ali je "tihi" junak meča bio plejmejker crveno-belih Stefan Jović. On je postao rekorder Evrolige po broju asistencija.

Nišlija je imao čak 19 uspešnih dodavanja, a pre njega je rekord držao njegov saigrač Markus Vilijams, koji je prošle godine na meču u Istanbulu protiv Galatasaraja imao 17 asistencija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Iako je postigao samo četiri poena sjajno je proigravao centre Majka Cirbesa i Vladimira Štimca. Imao je indeks 25 i ušao u istoriju najjačeg klupskog takmičenja.

Zvezda se vratila u život posle tri ubedljiva poraza i posle pobede u Minhenu protiv Bajerna 90:79 i sada ima skor 2-3, a do kraja grupne faze Evrolige imaće tri meča pred svojim navijačima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jović novi rekorder Evrolige!

Izvor: Mondo, 12.Nov.2015

Plejmejker Crvene zvezde sa 19 asistencija protiv Bajerna preuzeo rekord od novog-starog saigrača Markusa Vilijamsa...Ludo veče u minhenskom Audi domu!..Ne samo da je oslabljena, desetkovana Crvena zvezda šokirala Bajern (79:90) i vratila se u trku za plasman u Top 16 fazu, već je njen igrač postavio...

Nastavak na Mondo...

Jović: Moglo je da bude 1-6, a sada vidimo Top 16

Izvor: B92, 13.Nov.2015, 13:57

Košarkaš Crvene zvezde Stefan Jović rekao je da je zbog timske igre uspeo da obori rekord Evrolige po broju asistencija. Jović je na taj način nadmašio dosadašnji rekord koji je držao takođe košarkaš 'crveno-belih' Markus Vilijams, koji je imao 17 uspešnih dodavanja u duelu protiv Galatasaraja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.