Jovanović: Najbolji meč Partizana u Top 16

Izvor: Vesti-online.com, 17.Feb.2011, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Najbolji meč Partizana u Top 16

Trener košarkaša Partizana Vlade Jovanović ocenio je igru "crno-belih" na meču protiv Montepaskija kao najbolju u "Top 16" fazi Evrolige.

Partizan je ranije večeras poražen u Sijeni od ekipe Montepaskija rezultatom 77:74 u meču četvrtog kola grupe G "Top 16" Evrolige.

"Siguran sam da je ovo najbolje izdanje Partizana u Top 16. Sijena predstavlja jedno od najtežih gostovanja u Evroligi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kako zbog jake ekipe tako i zbog navijača. Raduje me činjenica da je jedna lopta rešavala utakmicu i naročito moram da zahvalim našim navijačima, koji su prešli veliki put da bi podržali Partizan", rekao je Jovanović.

Košarkaš "crno-belih" Jan Veseli podvukao je da je utakmicu u Sijeni prelomila trojka Stounruka u samom finišu.

"Igrali smo čvrsto, praktično vodili celu utakmicu, a na kraju je Stounruk pogodio trojku i poveli su Italijani. Bilo je teško posle toga, iako smo se borili do kraja. Ukupno gledano, odigrali smo dobro, ali nismo pobedili. Ključ je dobra odbrana... Kaukenas je vezao neke važne poene, a mi smo pogađali povremeno. Trojke su prelomile", rekao je Veseli.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović: Čestitke igračima!

Izvor: Mondo, 17.Feb.2011

Trener Partizana mt:s smatra da je njegov tim protiv Montepaskija u Sijeni odigrao najbolji meč u Top 16 fazi ove sezone.

Nastavak na Mondo...

Jovanović zadovoljan igrom svoje ekipe

Izvor: TV Avala, 17.Feb.2011

Trener Partizanovih košarkaša Vlade Jovanović rekao je večeras da su njegovi igrači u Sijeni odigrali najbolji meč u Top 16 fazi Evrolige ove sezone.

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.