Izvor: RTS, 18.Maj.2021, 13:13

Još jedan Srbin u idelanoj petorci Evrolige, Micić se pridružio Lučiću

Srpski reprezentativni plejmejker i član Efesa Vasilije Micić izabran je u idealnu petorku Evrolige, saopšteno je na sajtu tog takmičenja.
Glasovima navijača, medija, trenera i kapitena timova učesnika, srpski plejmejker prvi put u karijeri izabran je među najboljih pet u Evroligi.

Prethodno je 2019. godine biran izabran u drugu najbolju petorku najjačeg evropskog klupskog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << takmičenja.
Vasa je ove sezone za turski tim prosečno beležio 16,3 poena, 4,8 asistencija, 2,6 skokova i 1,2 ukradene lopte.
Micić se tako pridružio košarkašu Bajerna Vladimiru Lučiću, koji je juče takođe uvršten u najbolju petorku.
Sjajni plejmejker je tri puta u sezoni bio igrač kola, a sa Efesom je izborio plasman na završni turnir Evrolige u Kelnu, gde će u polufinalu igrati protiv moskovskog CSKA.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vasilije Micić u idealnoj petorci Evrolige

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Maj.2021

BARSLEONA - Srpski reprezentativac i košarkaš Efesa Vasilije Micić izabran je u idealnu petorku Evrolige, saopšteno je danas na sajtu takmičenja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.