Još jedan Srbin u finalu Evrolige: Ilija Belošević deli pravdu na meču za titulu

Izvor: Blic, 16.Maj.2015, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan Srbin u finalu Evrolige: Ilija Belošević deli pravdu na meču za titulu

Kako se i očekivalo, srpski sudija Ilija Belošević sudiće finalni meč Evrolige između Real Madrida i Olimpijakosa, koji se igra u nedelju u 20 časova.

Društvo će mu praviti Boris Rižik iz Ukrajine i Saša Pukl iz Slovenije.

Kostas Rigas, šef sudija Evrolige, odao je veliko priznanje arbitrima iz našeg regiona jer finale sude dvojica >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz Jadranske lige.

Ilija Belošević će tako biti drugi Srbin koji će biti akter nedeljnog finala, jer je Milan Tomić, 41-godišnji Beograđanin, kao asistent Janisa Sfairopulosa, pomoćni trener Olimpijakosa, kluba za koji je igrao od 1991. do 2004. godine.

Da su drugačijim ishodima okončane subotnje polufinalne utakmice, u borbi za evropski tron mogli bismo da vidimo naš trio iz Fenerbhačea (trener Željko Obradović, igrači Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanović), i(ili) Miloša Teodosića, plejmejkera moskovskog CSKA.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.