Jasikevičijus: Čudna utakmica, malo smo se uplašili atmosfere

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2018, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jasikevičijus: "Čudna utakmica, malo smo se uplašili atmosfere"

Trener Žalgirisa rekao je da je očekivao manje grešaka njegove ekipe, ali je čestitao Feneru pobedu.

Trener Žalgirisa Šarunas Jasikevičijus rekao je da je njegov tim odigrao "čudnu" utakmicu, kao i da je tim pravio sitne greške, ali je čestitao pobedu Fenerbahčeu i Željku Obradoviću i polufinalu završnog turnira Evrolige.

"Čestitam Feneru i Željku. Bila je čudna utakmica, mislim da je najbolja reč da objasni šta se desilo jeste to da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << smo se malo uplašili, verovatno nas je atmosfera malo ophrvala. Nisam očekivao da igramo dobru ili lepu košarku danas, ali sam mislio da možemo neke sitnice da uradimo bolje.

Njihova veličina i fizička igra su nam pravili probleme. Uprkos tome, momci su se borili do kraja i onda je došao Bobi Dikson i pokazao da je veliki 'iks faktor'. Malo je to razočaravajuće, jer obično naglašavmo da su veterani taj 'iks faktor'. Mogli smo da budemo mnogo agresivniji na njemu.

Uprkos svemu tome, čestitam mom timu, napravili su velike stvari i nadam se da nismo završili, jer imamo još jednu utakmicu ovde i nadam se da ćemo je dobiti. Jesmo grešili, ali mislim da ćemo biti bolji u sledećim utakmicama na najvećoj sceni
", rekao je Jasikevičijus.

Fenerbahče je pobedio 76:67 u prvom polufinalu "fajnal fora".
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šaras: Ne žalim što sam uveo Vasu, Pangos ne može da igra 40'

Izvor: B92, 18.Maj.2018

Trener Žalgirisa Šarunas Jasikevičus je čestitao je Fenerbahčeu na pobedi u polufinalu Evrolige i žali jedino za time što njegov tim nije igrao čvršće.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.