Jarić stiže u Olimpijakos

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Dec.2011, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jarić stiže u Olimpijakos

Marko Jarić u Olimpijakosu! Nije bez osnove. Naprotiv. Kako saznajemo, naš proslavljeni as trenutno vaga između dva kluba – ovog ih Pireja i jednog sa Bosfora. Gde će se na kraju skrasiti, zavisiće od toga koji tim mu bude „mentalno odgovarao“ i koji tipuje na vrh Evrolige.

U međuvremenu, Jarić se nalazi u Atini. Privatno ili poslovno? Videćemo. A, na pitanje novinara grčkog sajta „sport24.gr“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << da li bi došao u Olimpijakos, iskusni bek je uz osmeh rekao:
- Zašto da ne. Ali, ne treba ništa gurati. Olimpijakos ima bogatu tradiciju i zaista bih voleo da igram za takav klub. Prošlog leta je otišlo nekoliko igrača i sada u Grčkoj, kao i u Evropi, niko ne očekuje da Olimpijakos može da napravi nešto u Evroligi. Siguran sam da svi igrači koji su ostali žele da dokažu da zaslužuju svačiji respekt. Tako se i ja osećam. Pre nekoliko meseci sam rekao da se nisam zasitio košarke. Ne želim da se penzionišem, a da još jednom ne osvojim Evroligu.
Mala prepreka na putu do Pireja mogao bi da bude verbalni sukob koji je Jarić prošle sezone imao sa Dušanom Ivkovićem. Naš proslavljeni as tada je prozvao selektora Srbije na „patriotskoj osnovi“, a sada o svemu tome kaže:
- Nikada ništa loše nisam rekao o Ivkoviću, a od toga se napravio neki mit. Moje izjave tokom plej-ofa Evrolige nisu imale za cilj da uvrede ikoga. Nikada u životu nisam rekao ništa slično o Dudi koji bi mogao otac da mi bude. Roditelji su me dobro vaspitali i nikada ne bih mogao da uvredim selektora reprezentacije Srbije. Tih deset dana smo bili protivnici na terenu, ali smo nastavili da se poštujemo– rekao je Jarić.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.