Jagodnik najstariji MVP

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Nov.2010, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodnik najstariji MVP

Nesvakidašnji start Olimpije u NLB i Evroligi je doprineo košarkaškoj euforiji koja posle sedam godina vlada u Ljubljani. Toliko je prošlo od poslednjeg puta kada su Zmajčeki ostvarili dve pobede na početku elitnog evropskog takmičenja, odnosno od kada su poslednji put igrali Top 16. Zato ne treba ni da čudi što je Evroliga odlučila da za MVP oktobra >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << izabere jednog igrača zelenih - Gorana Jagodnika.
Sa njegovim povratkom u domovinu posle 11 godina provedenih u inostranstvu vratili su se i dobri rezultati. Iskusni 35-godišnjak, doskorašnji as Hemofarma, je svojom borbenošću omogućio Olimpiji dramatičnu pobedu nad Efes Pilsenom u prvom kolu, dok je sa 12 poena u poslednjih 11 minuta iznenadio Milano u Italiji i doneo Zmajčekima prvu pobedu na strani posle 21 meseca.
Među igračima sedam klubova koji u prva dva kola nisu osetili poraz, Jagodnik je najbolji strelac (20 poena po meču) i drugi po indeksu uspešnosti (18,5).
Jagodnik, najstariji MVP meseca Evrolige, u oktobru je za dva poena šutirao 64 odsto, za tri 45 odsto i sa penala 85 odsto! Iskusni as će nagradu primiti tokom narednog spektakla u Ljubljani kada Olimpija dočekuje Panatinaikos.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.