Izvor: Danas, 21.Mar.2016, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jadranski šampion ide u Evroligu

Zegreb - Najbolji timovi koji se takmiče u ABA ligi će u naredne tri sezone nastupati u Evroligi i Evrokup, odlučeno je na sinoćnoj sednici Skupštine ABA lige koja je održana u Zagrebu.

Svih 12 klubova koji su vlasnici ABA lige su izjasnili za njen opstanak, pošto je taj format takmičenja, kako je saopšteno, "sto odsto" u interesu klubova.


"U skladu sa tim, Skupština ABA lige ovlastila je direktora Krešimira Novosela i sportskog direktora Žarka Čabarkapu >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << da nastave i finalizuju pregovore sa 'Euroleague Basketball' oko potpisivanja trogodišnjeg ugovora, koji za najbolje plasirane klubove obezbeđuje prolaznost u Evroligu i Evrokup za sezone 2016/17, 2017/18 i 2018/19", saopšteno je nakon sednice.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.