JOŠ I NA ĆIRILICI: Supruga Matijasa Lesora napisala važnu poruku, Grobari u neverici (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 16:58

JOŠ I NA ĆIRILICI: Supruga Matijasa Lesora napisala važnu poruku, Grobari u neverici (FOTO)

Šta je Trejsi htela da kaže pitanje je je sad.

Košarkaši Partizanu su posle deset godina šampioni ABA lige. Iza crno-belih je sjajna sezona koja je mogla biti još blistavija da je ostvaren plasman na fajnal-for Evrolige koji je bio tako blizu, a ispostavilo se tako daleko...

Međutim, odmah posle dodele šampionskog pehara, mediji  i navijači su počeli sa pitanjima, ko odlazi,a ko će doći u Humsku. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mnogima igačim crno-belih je skočila cene i neće ih biti lako zadržati.

Jedan od njih je svakako i Matijas Lesor iza koga je sezona karijere.  Kao i većina njegovih saigraća najavio da će narednih dana doneti konačnu odluku.

Tračak nade da bi to moglo da se desi "podgrejala" je i Matijasova supruga, Trejsi. Ona je oduševila navijače Partizana porukom na Instagramu, a čak se pisala i na ćirilici.

- Hvala vam za ovu sezonu! Volim vas sve! Hvala nije dovoljno klubu i navijačima, kao i ljudima koji su bili tu za mene, mog čoveka i mog sina. Vidimo se uskoro, porodice - napisala je Trejsi.

Navijači Partizana se nadaju da poslednja rečenica Trejsi znači da će njena porodica i naredne sezone biti u Beogradu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.