JEL SE IGRA EVROLIGA U PODGORICI? Preskupe karte za meč Budućnosti i Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2024, 20:03

JEL SE IGRA EVROLIGA U PODGORICI? Preskupe karte za meč Budućnosti i Zvezde

Neshvatljiv potez.

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak od 17 časova gostuju Budućnosti u okviru 19. kola ABA lige, a domaćin je odredio cene karata.

Malo je reći da su nepristupačne.

Budućnost obaveštava javnost da u subotu počinje prodaja karata za meč 19. kola ABA lige, koji naš klub igra sa Crvenom zvezdom. Prodaja ulaznica će se vršiti u subotu i nedelju od 10 do 18 časova, kao i u ponedeljak od 10 časova do početka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << utakmice na biletarnici Sportskog centra „Morača“ – cene ulaznica su 20, 25, 30 evra - stoji u saopštenju ekipe iz Podgorice.

Interesantno je i to da Budućnost skuplje naplaćuje karte za meč sa Zvezdom, nego li što Partizan i Zvezda naplaćuju svoje utakmice u Evroligi. Primera radi, na meču crno-beli je najjeftinija karta u Evroligi 2.500 dinara, dok je kod Zvezde to 1300 dinara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.