”JEDAN NA JEDAN - UBIO BIH GA”: Džejms zapretio Spanulisu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 15:39

”JEDAN NA JEDAN - UBIO BIH GA”: Džejms zapretio Spanulisu!

Amerikanac ispisao istoriju Evrolige.

Najbolji strelac u istoriji Evrolige Majk Džejms dao je intervju za sajt elitnog takmičenja.

Jedno od pitanja koje mu je postavljeno glasilo je kakav bi ishod bio da je igrao "jedn na jedan" protiv Vasilisa Spanulisa.

Džejms je na utakmici protiv Zvezde prestigao upravo Spanulisa na listi najboljih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << košgetera Evrolige.

Amerikanac kaže da se grčki as ne bi dobro proveo da je imao priliku da igra protiv njega "jedan na jedan".

- Jedan na jedan? Verovatno bih ga ubio, ne zato što je on loš kao osoba ili nešto tako. Ja sam više igrač za igru "jedan na jedan" dok je on pik end rol igrač. Kada dođe do preuzimanja on traži prostor za šut. "Jedan na jedan" je više moja igra. On nije birao rivale sa kojima će da igra "jedan na jedan", a to ja radim, tako da je to više moj stil - rekao je Džejms.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.