JAVIO SE I DANTE EGZUM: „Fokus je da donesem titulu Evrolige navijačima!“

Izvor: HotSport.rs, 28.Apr.2023, 19:45

JAVIO SE I DANTE EGZUM: „Fokus je da donesem titulu Evrolige navijačima!“

Želi što pre na teren! Deblji kraj sinoćnje tuče igrača Real Madrida i Partizana Mozzart Bet izvukao je Dante Egzum, s obzirom da ga je rvačkim potezom povredio Geršon Jabusele. Evroliga je inače odlučila o kaznama za igrače, a iste možete pročitati OVDE. HUGE BRAWL just went down in Wizink Center between Partizan and Real ... Read more
The post JAVIO SE I DANTE EGZUM: „Fokus je da donesem titulu Evrolige navijačima!“ appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

KOŠARKAŠ PARTIZANA DOBIO PESNICU U GLAVU NA UTAKMICI A ona je NJEGOVA DEVOJKA, ceo incident gledala sa tribina sa njegovim ocem: Nije mogla da mu pomogne

Izvor: Blic, 28.Apr.2023

Dante Egzum izvukao je najdeblji kraj u tuči koja se desila pred kraj druge utakmice četvrtfinala Evrolige između Real Madrida i Partizana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.