Italijanska ekskluziva - Bivši šampion Evrope stiže u Zvezdu? (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Feb.2019, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijanska ekskluziva - Bivši šampion Evrope stiže u Zvezdu? (video)

Amerikanac koji je 2015. godine sa Realom osvojio Evroligu navodno bi trebalo da bude pojačanje Crvene zvezde mt:s za završni deo sezone.

Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s mogao bi da dobije veliko pojačanje za završnicu sezone, prenosi novinar specijalizovanog portala "Sportando".

Ekskluzivna informacija stiže od >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Emilijana Karkije koji tvrdi da bi u danima pred nama Kej Si Rivers (31) trebalo da napusti Ređo Emiliju i priključi se šampionu Srbije!

Kelvin Kresvel Rivers, poznatiji kao "Kej Si" Rivers ima decenijsko iskustvo igranja u Evropi, a najbolje partije pružao je sredinom decenije na izmaku u dresu Real Madrida.

Upravo je sa aktuelnim šampionom Evrope osvojio Evroligu u sezoni 2014/15. Nakon Reala nastupao je za Bajern iz Minhena i Panatinaikos, a pre Španije igrao je u Italiji i Rusiji.

Momak koji igra na pozicijama "dva" i "tri" osvajao je titule u Španiji i Grčkoj, a u tekućoj sezoni odigrao je 9 mečeva za Ređo Emiliju u Seriji A i prosečno beležio 14 poena, 4,7 skokova i 2,7 asistencija.


Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bivši bek Reala i Panatinaikosa pojačava Zvezdu?

Izvor: B92, 08.Feb.2019

Američki košarkaš Kej Si Rivers pojačaće Crvenu zvezdu u završnici sezone u ABA ligi i Superligi Srbije, prenosi portal Sportando...Rivers ima 31 godinu, a igra na pozicijama beka šutera i niskog krila...On je pre nekoliko meseci posle dve sezone u Panatinaikosu prešao u italijansku Ređo Emiliju,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.