Izvor: Piplmetar.rs, 28.Maj.2023, 07:30

Inter „krade“ Evroligi sponzora?

Fudbalski klub Inter u potrazi je za novim generalnim sponzorom čiji bi logotip nosili na prednjoj strani svog dresa.
Italijanski velikan već neko vreme nema obeležje sponzora na svom dresu budući da su odlučili da prekinu saradnju sa kompanijom za trgovinu kriptovalutama „DigitalBits“. Razlog je taj što ova firma nije isplatila poslednje, ugovorom dogovorene rate koje u zbiru iznose 24.000.000 evra.
Oni su 2021. godine potpisali saradnju vrednu 84.000.000 evra, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << međutim, poslednje tri nisu ispoštovane od strane „DigitalBits“ kompanije, pa je tako Inter odlučio da prekine sve veze sa njima i pravdu potraži na sudu.
Sada su u potrazi za novim vodećim sponzorom i kako pišu italijanski mediji u prvi plan dospeo je „Turkiš Erlajns“, kojeg znamo kao dugogodišnjeg partnera Evrolige. Pregovori su u poodmakloj fazi, javlja „Gazeta“, a Hakan Čalhanoglu važi za vezu između dve strane.
Ova aviokompanija ima ugovor sa Evroligom do 2025. godine. Pričalo se da bi po isteku moglo da dođe do nekih drugih kooperacija budući da ima zainteresovanih firmi iz Dubaija koje bi

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.