ISTEKAO MU UGOVOR SA ZVEZDOM: Ročesti dobio ponudu koju će teško odbiti

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2018, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISTEKAO MU UGOVOR SA ZVEZDOM: Ročesti dobio ponudu koju će teško odbiti

Iskusni plej je bio najbolji igrač crveno-belih prošle sezone.

Tejloru Ročestije je istekao ugovor sa Crvenom zvezdom, a gotovo je izvesno da američki plejmejker sa pasošem Crne Gore neće nastaviti misiju u Beogradu.

PLEJ NA VIDIKU: Zvezda nanišanila prvo pojačanje (FOTO)

ODBIO BARSU ZBOG JOKANA: Fulam doveo veliko pojačanje za Premijer ligu

Kako navode španski mediji, Ročesti bi i sledeće sezone mogao da igra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Evroligu, pošto je za njegove usluge zainteresovan novi evroligaš Gran Kanarija. U ovom timu, zanimljivo, sezonu je završio Nikola Radiičević, koji je bio višak u Crvenoj zvezdi i preselio se u jeku evroligaških bitaka crveno-belih. Pored Grana Kanarije, spekuliše se da Ročesti ima i ponude iz Izraela i Kine.

Dolazak Ročestija u Gran kanariju mogao bi da znači i odlazak Radičevića u Unikahu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.