IMA VEZE SA EVROLIGOM: Mijailović informacijom OBRADOVAO Grobare!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2022, 17:45

IMA VEZE SA EVROLIGOM: Mijailović informacijom OBRADOVAO Grobare!

Sjajne vesti za crno-bele.

Pred ekipom beogradskog Partizana su najznačajnije utakice ove sezone. Crno-beli su nakon devet godina izborili plasman u finale ABA lige i imaće priliku da se bore za direktan plasman u Evroligu, što je i cilj trenera Željka Obradovića. Protivnik će biti večiti rival Crvena zvezda koja je i branilac trofeja. Pred ovaj veliki okršaj se oglasio i prvi čovek kluba iz Humske, Ostoja Mijailović koji je izneo i vest koja će svakako obradovati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navijače crno-belih.

Naime, košarkaši Partizana će od naredne sezone igrati u crno-beloj beogradskoj areni i to na parketu na kome se igrao fajnal for Evrolige.

- Čestitam svima koji su učestvovali u organizaciji Fajnal-fora. Bio sam tamo i kao Srbin sam ponosan kako je sve izgledalo u našoj zemlji. Beograd je bio košarkaška prestonica Evrope i još jednom je pokazao koliko voli košarku. Istovremeno, želim da se zahvalim i ljudima iz Evrolige koji su na našu želju da kupimo parket na kom se igrao fajnal-for izašli u susret. Parket je u našim bojama i od sada će biti naš na svim domaćim utakmicama u Areni. Kada je u pitanju evropski derbi, verujem da bi on svima bio interesantan, ali o tome možemo u ovom trenutku da pričamo samo u domenu teorije - zaključio je Mijailović.

Podsetimo se, prvi meč finalne serije ABA lige između Partizana i Crvene zvezde na programu je u petak od 20 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.