Izvor: MozzartSport.com, 12.Maj.2020, 12:56

I Ljubljana želi završnicu Evrolige

Beograd dobio novog konkurenta

Iako niko na svetu ne zna kada bi bilo koja košarkaška liga mogla da se nastavi, boj za udomljavanje završnice Evrolige je u punom jeku. A dobio je i novog učesnika, tako da sve više liči na "klanje zeca dok je još u šumi".

Nakon Kelna, Kaunasa (i jedni i drugi odustali), Atine i Beograda, javila se i Ljubljana. Kako piše tamošnji dnevnik.si glavni grad Slovenije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i jedan od regionalnih košarkaških centara se uljučio u ovu imaginarnu trku. I to veoma ozbiljno pošto se računa na emociju prvog čoveka ovog takmičenja, Đordija Bartomeua koji voli da dođe u Ljubljanu. Tu su i navodne prijateljske veze sa vlasnikom Cedevite Olimpije i jednim od najbogatijih Hrvata, Emilom Tedeskijem.

U celu priču se upleo i gradonačelnik Zoran Janković koji takođe želi da dovede završnicu Evrolige u grad na obali Ljubljanice koji ima zavidne i sportske i hotelske kapacitete. Pored toga, ukoliko bi Ljubljana organizovala taj turnir, šanse Cedevite Olimpije da dobije pozivnicu za iduću sezonu najjačeg košarkaškog takmičenja na Starom kontinentu bi naglo porasle. Ili bar tamo tako očekuju, mada nema nikavih garancija.

Po Slovencima glavni kandidat da dobije organizaciju je i dalje naš glavni grad.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Plan Evrolige je da u jednom evropskom gradu organizuje 54 preostale utakmice. Predviđeno je učešće 18 klubova, osam klubova će se plasirati u četvrtfinale i na kraju u Fajnal for.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.