Holinsovoj agoniji je došao kraj – raskinuo ugovor sa Makabijem

Izvor: B92, 10.Jul.2023, 10:50

Holinsovoj agoniji je došao kraj – raskinuo ugovor sa Makabijem

Košarkaš Makabija Amerikanac Ostin Holins raskinuo je ugovor sa klubom iz Tel Aviva, saopštio je danas šampion Izraela.

Holins je 2022. potpisao dvogodišnji ugovor sa Makabijem. On je početkom godine povredio koleno zbog čega je pauzirao do kraja prošle sezone.

U saopštenju Makabi se navodi da su dve strane postigle dogovor o sporazumnom raskidu saradnje.

Holins je prošle sezone prosečno postizao 1,8 poena i imao je 1,3 skoka i 0,3 asistencije na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 19 mečeva u Evroligi. On nije igrao za Makabi u šampionatu Izraelu, pošto nije bio prijavljen za ovo takmičenje.

Holins (31) je ranije igrao za Crvenu zvezdu, Zenit i nekoliko francuskih, finskih i nemačkih klubova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAPUSTIO BAJERN: Kori Volden prešao u turski klub

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023

Amerikanac će igrati FIBA ligu šampiona...Bivši košarkaš Partizana i Crvene zvezde Kori Volden novi je član Galatasaraja...Volden (31) je u redove učesnika FIBA Lige šampiona stigao iz Bajerna kao slobodan igrač i potisao ugovor na godinu plus godinu...Amerikanac je prethodne dve sezone proveo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Detroit dao Stjuartu 64 miliona

Izvor: B92, 11.Jul.2023, 10:02

Ajzea Stjuart, centar Detroit Pistonsa, dobio je novi četvorogodišnji ugovor...Ajzea Stjuart je talentovani centar koga su Detroit Pistonsi pokupili sa 2020. godine sa 16. pozicije na NBA draftu kada je došao sa univerziteta Vašington...Stjuart ima 22 godine i upravo je sa Pistonsima potpisao novi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.