Hit izjava Andree Trinkijerija posle najnovije pobede! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Dec.2020, 00:28

Hit izjava Andree Trinkijerija posle najnovije pobede! (video)

Nije mu bilo lako...

Bajern je nastavio sa odličnim rezultatima u Evroligi, večeras je bio bolji i od Himkija u Minhenu (80:77) i tako stigao do osme pobede u 12 odigranih kola.

Meč je rešen u dramatičnoj završnici, a trener Bajerna Andrea Trinkijeri je uz dosta emocija pored aut linije ispratio epilog ovog duela.

Posle meča mu je postavljeno pitanja baš u vezi tih njegovih reakcija tokom meča, a njegov odgovor je odmah postao hit na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << društvenim mrežama.

"Nisam bio emocionalan. Popi*deo sam. Velika je razlika", zaključio je Trinkijeri.

-

-

- Coach you were emotional...

- I was pissed off, not emotional pic.twitter.com/xIlDZr3MKw

— Eurohoops (@Eurohoopsnet) December 4, 2020
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ne bira reči nakon pobede: Ne, nisam bio emocionalan, već sam... (VIDEO)

Izvor: OkRadio.rs, 05.Dec.2020

TRENER Bajerna Andrea Trinkijeri dao je zanimljiv odgovor posle utakmice sa Himkijem. Njegova ekipa slavila je u Minhenu protiv ruske ekipe (80:77) u neizvesnoj završnici.   Bivši trener Partizana vikao je pored aut linije celu utakmicu.   Posle utakmice novinarka ga je pitala kako se oseća...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.