Himki nestao sa terena na dve četvrtine, CSKA rutinski do pobede

Izvor: B92, 30.Jan.2020, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Himki "nestao" sa terena na dve četvrtine, CSKA rutinski do pobede

Košarkaši CSKA pobedili su Himki 78:69, u 22. kolu Evrolige.

Izabranici Dimitrisa Itudisa odigrali su rutinsku utakmicu, a prelomili su je u trećoj četvrtinu koju su dobili rezultatom 19:6.

Himki je odigrao jednu od najlošijih utakmica u sezoni, a pogotovo slabo su odigrali u drugoj i trećoj četvrtini u kojoj su postigli svega 19 poena.

Ekipa iz Podmoskovlja tek u poslednjoj četvrtini je uspela da pronađe ritam, međutim tada je već bilo kasno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i CSKA zasluženo dolazi do pobede.

Srpski košarkaš Stefan Jović imao je devet poena, tri skoka i četiri asistencije u poraženom sastavu.

CSKA je predvodio Majk Džejms sa 21 poenom, Fohtman je imao 15 i 14 skokova, dok su dvocifreni još bili Hajns sa 13 i Sent Ros sa 12 poena.

U poraženom sastavu Aleksej Šved se istakao sa 27 poena, Tima je imao 12, a Buker šest i 10 skokova.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.