Izvor: BanjalukaLive.com, 03.Jan.2013, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Himki nadigrao Barselonu

Košarkaši Himkija pobijedili su Barselonu na domaćem parketu rezultatom 78:65 (21:18, 25: 23, 16:14, 16:10) u 2. kolu grupe F u top 16 fazi Evrolige. Ruski tim imao je prednost od početka, a kako je meč odmicao razlika je rasla u korist Himkija. Najefijkasniji kod domaćih bio je iskusni hrvatski košarkaš Zoran Planinić sa 16 poena, dok je Vitali Fridzon postigao 13. U poraženoj ekipi najviše koševa postigao je Hrvat Ante Tomić 16, dok je Pit Mikel ubacio dva manje. U katalonskom timu nije bilo Huana Karlosa Navara što je znatno uticalo na igru španskog tima. Ostali rezultati: Makabi Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/kosarka/himki-nadigrao-barselonu.html)
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

EL: Himki pobedio Barselonu, Bjelica srušio Makabi

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jan.2013, 00:12

Košarkaši Himkija pobedili su Barselonu na domaćem parketu rezultatom 78:65, dok je veliko iznenađenje priredila i Kaha Laboral trijumfom nad Makabijem u Tel Avivu sa 70:71 u 2. kolu grupe F u Top 16 fazi Evrolige...Uzeli "skalp" Barseloni - košarkaši Himkija .. ..Ruski tim imao je prednost od...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.