Hezonja MVP decembra u Evroligi

Izvor: B92, 01.Jan.2024, 14:50

Hezonja MVP decembra u Evroligi

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja je proglašen za najkorisnijeg igrača za decembar u Evroligi.

Real Madrid dominira košarkaškim terenima ove sezone, ušao je kao najbolji evropski tim u 2024. godinu. U prethodnih 17. kola u elitnom takmičenju, slavio je 16 puta.

Iz njegovih redova dolazi MVP za poslednji mesec u 2023. godini.

Mario je u decembru prosečno beležio 16 poena uz pet skokova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i 1,8 ukradenih lopti za 24 minuta na terenu.

Real je u toku poslednjeg meseca gostovao Crvenoj zvezdi, gde je Hezonja uspeo da postigne 17 poena, dok je u Madridu dočekao Partizan, a hrvatski reprezentativac je i tu blistao sa 14 poena.

To mu je prvi prvi put u karijeri da je proglašen za igrača meseca u Evroligi.

Real takmičenje u Evroligi nastavlja 3. januara, kada gostuje Barseloni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hezonja po prvi put u kerijeri dobio laskavo priznanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jan.2024

Jop dva Hrvata su ovo osvajali...Košarkaš Reala Mario Hezonja proglašen je za najkorisnijeg (MVP) igrača Evrolige za decembar, saopšteno je na sajtu takmičenja...On je prvi put u karijeri dobio je ovo priznanje, nakon što je predvodio aktuelnog šampiona do maksimalnih  pet pobeda - protiv Olimpijakosa,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.