Hezonja: Bolji sam nego ikad

Izvor: B92, 05.Okt.2022, 19:58

Hezonja: Bolji sam nego ikad

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja debitovaće u Evroligi za Real Madrid u meču sa Panatinaikosom.

On je po povratku iz NBA lige igrao upravo za atinske zelene, a pre dolaska u Real, nastupao je i za ruski Uniks.

"Želimo da napravimo nešto važno u Evroligi, to je najveće takmičenje. Panatinaikos je opasan, doveo je dobre igrače, ali nisu se još prilagodili, a neki su i povređeni", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Hezonja.

Kaže da ne oseća pritisak igranja u kraljevskom klubu.

"Ne, ali postavljam lične i timske ciljeve. Madrid je najbolji evropski klub svih vremena, a meni se sviđa da svi jednako razmišljamo i da želimo da pobeđujemo.. U formi sam jer sam igrao na Evropskom prvenstvu, s druge strane oko mene je nova ekipa, novi saigrači, novi sastav... Što se organizacije tiče, takva nije ni u NBA ligi. U raju smo, imamo sve što nam treba. Mislim da sam bolji nego ikad, zreliji sam. Puno sam naučio u NBA ligi, Panatinaikosu i Uniksu", istakao je Hezonja.

Real gostuje u Atini u četvrtak od 20.00.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.