Gudurić punio kolone – Olimpijakos odbranio Pirej

Izvor: B92, 26.Apr.2023, 22:33

Gudurić punio kolone – Olimpijakos odbranio Pirej

Košarkaši Olimpijakosa poveli su protiv Fenerbahčea (1-0) u četvrtfinalnoj seriji Evrolige.

Crveno-beli su u prvom meču u Pireju slavili rezultatom 79:68, a naredni je na programu u petak od 20.45.

Utakmica je bila krajnje neizvesna sve do treće četvrtine, kada je Olimpijakos serijom poena po prvi put stekao dvocifrenu razliku, +12.

Na isti način su nastavili i početkom poslednje deonice, kada su stekli maksimalnih +15, da bi vođstvo sačuvali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i tako odbranili domaći teren.

Olimpijakos su do trijumfa predvodili Saša Vezenkov sa 19 poena, šest skokova i tri asistencije, odnosno Ajzea Kenan sa 18 poena.

Kod gostiju istakli su se Motli sa 15 poena i sedam skokova, Pjer je dodao 13, uz četiri skoka i pet dodavanja, dok je Marko Gudurić ubacio 12, te imao još pet uhvaćenih lopti i šest asistencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.