Gudurić o igranju za Srbiju: To se ne dovodi u pitanje

Izvor: B92, 10.Maj.2023, 14:26

Gudurić o igranju za Srbiju: To se ne dovodi u pitanje

Marko se "odjavio" od ove sezone u Evroligi u velikom stilu - sa osam trojki u "majstorici" protiv Olimpijakosa

Turski tim, ipak, nije proašo dalje, a srpskom reprezentativcu i njegovim saigračiam sada ostaje da se okrenu turskom šampionatu gde brane tron.

Naravno, fokus je i na Mundobasketu koji dolazi u avgustu i septembru, a Gudurić nema dilemu da li će biti na raspolaganju selektoru Svetislavu Pešiću.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />


"Naravno
", odgovorio je Marko na pitanje novinara da li će igrati za Srbiju na Svetskom prvenstvu.

"Hajde da vidimo kako će dalje ići sezona ali ako budem zdrav, naravno (igraću). Odrastao sam na taj način, da razmišljam da igram za reprezentaciju. To se ne dovodi u pitanje. Većina igrača u Srbiji tako razmišlja. Samo se molim da ostanem zdrav i da svi ostali igrači ostanu zdravi tako da možemo da odemo na Svetsko prvenstvo u najjačem mogućem sastavu", kaže Gudurić.

Nažalost, selektora Pešića i naš nacionalni tim već ej snađla jedna loša vest pošto će Vladimir Lučić zbog povrede morati da preskoči naredno okupljanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.