Gudurić: Najbitnije da smo prošli prvu prepreku

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2018, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gudurić: "Najbitnije da smo prošli prvu prepreku"

Košarkaš Fenerbahčea Marko Gudurić rekao je danas da je najbitnije da je njegova ekipa preskočila prvu prepreku i plasirala se u finale Evrolige i istakao da mu je svejedno ko će im biti protivnik u borbi za trofej.

"Najbitnije je da smo prošli ovu prvu prepreku, ali ako ne pobedimo u nedelju biće kao da nismo ni došli. Moramo da ostanemo mirni, da se spremimo kako treba", rekao je Gudurić novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << posle utakmice u Štark Areni.

Košarkaši Fenerbahčea plasirali su se u finale Evrolige pošto su u prvom polufinalu fajnal-fora pobedili Žalgiris sa 76:67.

"Bili smo čvrsti i tako smo ih naterali da izgube veliki broj lopti. To je nešto što smo se dogovorili pre utakmice. U drugom poluvremenu su pokušali da se vrate, ali mislim da su prevagu doneli iskusniji igrači", rekao je Gudurić.

Turska ekipa je imala veliku podršku navijača u Areni.

"Iskreno, nisam ih baš ovoliko očekivao, ali bilo je fantastično. Hvala navijačima što su došli da nas podrže u ovolikom broju i ovo je bila prava atmosfera", rekao je srpski košarkaš.

U drugom polufinalu sastaju se CSKA i Real, a Guduriću je sve jedno ko će aktuelnom šampionu biti protivnik u borbi za novi trofej.

"Spremićemo se za finale, ma ko bio na suprotnoj strani", rekao je Gudurić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.