Grobari dominiraju u  Monaku, a onda je u dvoranu ušao Đoković i sve je stalo

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023, 21:37

Grobari dominiraju u Monaku, a onda je u dvoranu ušao Đoković i sve je stalo

Duel 33. kola Evrolige.

Košarkaši Partizana igraju u gostima protiv Monaka u 33. kolu Evrolige.

U slučaju pobede crno-beli će se plasirati u Top 8 bez obzira na ishod meča poslednjeg kola protiv Panatinaikosa narednog petka.

Beogradski tim ima veliku podršku sa tribina i u “kneževini”, a pored vatrenih navijača Partizana, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podršku gostima pruža i najbolji teniser sveta Novak Đoković sa sinom Stefanom i suprugom Jelenom.

Nice to see you around again, @DjokerNole 👋

The 🇷🇸 tennis player and world number 1 is watching @ASMonaco_Basket versus @PartizanBC tonight👀 pic.twitter.com/MHwSKBHRyA

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) April 7, 2023

Srpski teniski as je nedavno gledao i duel crno-belih i Olimpijakosa u beogradskoj “Areni”, kada je na utakmicu doveo sina Stefana koji je simpatizer crno-belih.

Pogledajte kako izgleda Maria, ćerka Pepa Gvardiole

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.