Gotovo, proveo godinu dana u Madridu i vratio se u Rusiju! (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2020, 19:25

Gotovo, proveo godinu dana u Madridu i vratio se u Rusiju! (foto)

Stigla je i zvaniča potvrda.

Kao što je i najavljeno, Džordan Miki je napustio redove madridskog Reala.

Amerikanac je beležio devet poena i 4,2 skoka po meču u Evroligi u dresu "kraljevskog" kluba minule sezone, kao i 6,8 poena i 4,1 skok po meču u ACB ligi.

Doneta je ipak odluka da se sa centrom raskine saradnja, a Mikiju nije dugo trebalo da pronađe novi angažman.

Vratio se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na dobro poznato mesto, u redove Himkija, iz kojeg je i otišao u špansku prestonicu minulog leta.

Sa ekipom iz Podmoskovlja je parafirao jednogodišnji ugovor, naredna sezona biće mu treća u "Mitišči areni" u karijeri.

On je tek drugo pojačanje Himkija ovog leta, nakon Jevgenija Voronova, a klub su napustili Entoni Gil, Kris Krejmer i Petr Gubanov.

Ipak, važan posao je obavljen kada je produžen ugovor sa Švedom, kao i sa Devinom Bukerom, a u klubu ostaju i Vjaltsev i Monia.

Spekuliše se da bi novu saradnju mogao da potpiše i Džeremi Evans, očekuje se da još jednu sezonu u klubu ostane i Timofej Mozgov.

⚡ Ловите трансферную «бомбу»! @Jmickey_02 возвращается в «Химки» после одного сезона в @RMBaloncesto. Контракт с американским форвардом рассчитан на один сезон / Lets make some noise yellow-blue! Jordan Mickey is back in town for one more season! 📝 pic.twitter.com/CieyimjDY7

— BC Khimki (@Khimkibasket) July 21, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.