Gotovo? Olimpijakos izbačen u drugu ligu, za četiri dana se sele iz domovine!

Izvor: Sportske.net, 20.Maj.2019, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo? Olimpijakos izbačen u drugu ligu, za četiri dana se sele iz domovine!

Neće se danas pojaviti, ali sigurno da neće igrati u nižem rangu...

Olimpijakos je obavesti policiju da mu nije potrebna pratnja za meč četvrtfinala protiv Panatinaikosa, neće se danas pojaviti na prvom meču četvrtfinala grčkog šampionata.

Posle napuštanja terena u kupu, ispunili su svoju pretnju, ovo je treći put da ne izlaze na teren, prema pravilima danas će biti izbačeni u drugu ligu.

Čini se da ih to mnogo ne zanima, naime, za četiri dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bi trebalo da budu primljeni u ABA, obavezali su se da će igrati tri godine u tom takmičenju.

Pirejci neće trpeti nikakve posledice u Evroligi, Bertomeu je pre par dana rekao da je to problem grčkog saveza i da to neće narušiti Evroligu.

Vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos je pozvao braću Angelopulos, vlasnije Olimpijakosa da prestanu da se ponašaju kao dva ljuta deteta i da poštuju svoje navijače, igrače i sve ostale koji učestvuju u sportu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.